ELŐNYÖK

A HotmixPro egyedülálló, különleges tulajdonsága, hogy forró ételekkel képes dolgozni – krémek, szószok, lekvárok – elkerülve ezzel számtalan köztes lépést és fokozott odafigyelést egy-egy recept sikeres elkészítésekor.

A HotmixPro ultra-precíz hőmérséklet szabályzója kényelmessé teszi a munkát, hiszen minden hozzávalót a főzőpohárba tölthetünk, majd a kívánt eredményt erőfeszítések nélkül érhetjük el.

A HotmixPro egyenletesen és egységesen mixeli a hozzávalókat, a jól kiválasztott sebességi fokozat pedig biztosítja a tökéletes eredményt.

Annak a lehetősége, hogy a hőmérsékletet magunk állíthatjuk be és szabályozhatjuk, kényelmessé teszi a munkát, időt spórolunk, ugyanakkor kifogástalan minőségű ételeket állíthatunk elő.
A beépített hőfokszabályzó segítségével az elhivatott profi szakemberek képesek lesznek kihozni ételeikből a maximumot. A legnépszerűbb recepteket, az ínyenc falatokat bármikor reprodukálhatják, nem csak a profik, szükség esetén a személyzet többi tagja is.

A HotmixPro minden szakember segítségére lehet, hiszen az előzetes feladatok ellátására gyakran kevés az idő és a személyzet is; a HotmixPro-val minden műveletet könnyedén végezhetünk, az eredmény minden esetben kifogástalan minőségű, akár egy jól bevált receptet, akár egy újat készítünk el.

Minden olyan dolog, ami bonyolultnak és nehéznek bizonyult korábban, most gyorsan, játszi könnyedséggel végezhető. A HotmixPro-ban minden együtt van, így marad időnk másra is figyelni.

Röviden: gyorsíthatjuk a kiszolgálást, növelhetjük vendégeink elégedettségét.

Il contenuto di questa pagina richiede una nuova versione di Adobe Flash Player.

Scarica Adobe Flash Player