GAZPACHO

Most egy hideg levest készítünk; Itália zamatával, néhány kocka kenyérrel, hogy megfelelő állagú legyen.

play video

HOZZÁVALÓK

- 500 g érett paradicsom
- 75 g friss hagyma
- 250 g uborka
- fél gerezd fokhagyma
- 5 g édeskömény
- 150 g piros paprika
- 500 g hideg víz
- 15 g só
- 1 g chilli
- 2 dl olíva olaj
- kenyérkockák (bármilyen kenyérből)
 

ELKÉSZÍTÉS

 
  1. Öntsük a hozzávalókat a gépbe.     2. Állítsuk 4-es fokozatra a gépet, és hagyjuk dolgozni.
 
  3. Csökkentsük a sebességet 2-es fokozatra és adjuk hozzá az olajat.     4. Maximáljuk a pengék sebességét, hogy a hozzávalók megfelelően elkeveredjenek.
 
Amikor a gazpacho elkészült, kevés tejföllel és bazsalikomlevéllel tálaljuk.