GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

faq

1. Mi az a HotmixPro?

  • Egy multifunkcionális, kereskedelmi készülék, mellyel bármilyen ételt megfőzhetünk, miközben a gép pengéi folyamatosan dolgoznak. A gép hőmérséklete 25 és 130 Celsius fok között állítható, de a pengék sebessége is növelhető illetve csökkenthető. A géppel nemcsak folyadékokat emulgeálhatunk, de felapríthatunk bármilyen szilárd alapanyagot.

2. Mit jelent, hogy "kereskedelmi"?

  • Ez az egyetlen olyan készülék a maga kategóriájában mely 1500W-os motorral felszerelt, rozsdamentes acélból készült és CE szakmai jóváhagyással rendelkezik.

3. Mi a különbség a HotmixPro és egy általános vágógép között?

  • A hagyományos gépek pengéi csupán 3000 rpm fordulatra képesek, míg a HotmixPro pengéi 12500rmp-re.

4. Egy hagyományos vágógéppel szemben mik a HotmixPro előnyei?

  • A pengék 12500 rmp sebességű mozgásával nemcsak kifogástalan minőségű ételeket készíthetünk, de rengeteg időt is spórolunk, így megóvjuk a hozzávalókat a felesleges hő káros hatásaitól.

5. Kinek van rá szüksége?

  • A séfeknek, cukrászoknak, bároknak…

6. Hogyan működik?

  • A HotmixPro használata egyszerű, hallgassunk az ösztöneinkre. Kézi vezérléssel beállíthatjuk a sebességet, időt és hőmérsékletet, de kiválaszthatunk egy a gép memóriájában tárolt receptet is.
  • A grafikus LCD kijelzőn megjelenik az összes kiválasztott funkció valamint a receptek hozzávalói és azok mennyisége.

7. Miért hasznos a séfeknek?

  • A séf megálmodja, a HotmixPro elvégzi helyette a munkát:
    A HotmixPro rendkívül sokféle ételt képes forrón elkészíteni,időt és energiát spórolva.
  • Kényelmesen dolgozhatunk a géppel:
    minden hozzávalót a főzőpohárba teszünk, majd a pengék megfelelő sebességet és a hőfokot beállítva elkészül a kívánt fogás.
  • A HotmixPro használatával minden profi szakember képes lesz kihozni ételeiből a maximumot. A legnépszerűbb recepteket, az ínyenc falatokat bármikor reprodukálhatják, nem csak a profik, szükség esetén a személyzet többi tagja is.

8. Miért hasznos a cukrászoknak?

  • Minden cukrász tudja, hogy a tökéletes sütemény elengedhetetlen feltétele a megfelelő hőmérséklet: a HotmixPro-val szabályozható a hőmérsékletet
  • Kényelmes használni, hiszen az összetevőket mind a főzőpohárba tölthetjük, és nemcsak a hőmérsékletet, de a pengék mozgásának sebességét is szabályozhatjuk.
  • A HotmixPro-ba épített precíz vezérlésnek köszönhetően, nemcsak a profi szakemberek de a személyzet többi tagja is bármikor elkészítheti a különböző finomságokat.

9. Hogyan hasznosíthatja egy bár a HotmixPro-t?

  • Konyha híján, elszívó berendezés nélkül, kis helyen lehet főzni.
  • A memóriában tárolt recepteknek köszönhetően bármikor, bármit elkészíthetünk.

10. Ki tudja használni a gépet?

  • A séf saját receptjei megalkotására használhatja, amiket később a személyzet többi tagja is el tud készíteni. A HotmixPro azért is hasznos a szakembereknek, mert időt spórolva tudnak minőségi ételeket az asztalra varázsolni, miközben más konyhai munkákat is felügyelhetnek.

11. Milyen előkészületeket végezhetek a HotmixPro-val?

  • A HotmixPro darál, darabol, habosít, zúz, mixel, tejszínhabot ver, dagaszt, porrá őröl, főz, párol és gőzöl.
  • A HotmixPro-val bármilyen ételt elkészíthetünk: szószokat, krémeket, rizottót…stb.
  • Béchamel mártás elkészítésére például az összetevőket csak belerakjuk a főzőpohárba, kiválasztjuk a megfelelő programot, és a gép mindig tökéletes mártást készít nekünk.

12. Mi a helyzet a krémekkel? Honnan tudja a gép, hogy a krém elkészült?

  • Vannak olyan krémek, mint például az angol sodó (English custard) amihez használhatunk egy kizárólagos funkciót a "wait temperature" (várakozó hőmérséklet). Amikor ezt a funkciót kiválasztottuk a HotmixPro akkor fejezi be a recept elkészítését, mikor a elérte a kívánt hőfokot.
 
SUBMIT YOUR QUESTION