FŐZÉS A VÁKUUM SEGÍTSÉGÉVEL

play video

HOZZÁVALÓK

- 100 g hátszín
- 1 liter víz
 

ELKÉSZÍTÉS

Bármilyen húst, halat egyszerűen elkészítheünk a Hotmix beépített gőzfürdős funkciójának köszönhetően.

A húst könnyedén megfőzhetjük a vákuumos zacskó segítségével, a megfelelő hőmérséklet szinten tartásáról a Hotmix gondoskodik.
 
  1. Öntsük a vizet a gépbe.     2. Állítsuk a hőmérsékletet 68 Celsius fokra. Tegyük a húst a vákuumzacskóba majd a vízzel teli gépbe és állítsuk az időt 13 percre.
 
  3. Zárjuk le a fedővel.     4. Ahogy elkészült a hús, vegyük ki a zacskóból és sóval, borssal ízesítsük.
 
  5. Serpenyőben hirtelen süssük át mindkét oldalát.     6. Szeletelve tálaljuk.