HOZZÁVALÓK
- 100 g hátszín
- 1 liter víz |
|
|
ELKÉSZÍTÉSBármilyen húst, halat egyszerűen elkészítheünk a Hotmix beépített gőzfürdős funkciójának köszönhetően.
A húst könnyedén megfőzhetjük a vákuumos zacskó segítségével, a megfelelő hőmérséklet szinten tartásáról a Hotmix gondoskodik. |
|
 |
|
1. Öntsük a vizet a gépbe. |
|
 |
|
2. Állítsuk a hőmérsékletet 68 Celsius fokra. Tegyük a húst a vákuumzacskóba majd a vízzel teli gépbe és állítsuk az időt 13 percre. |
|
 |
|
3. Zárjuk le a fedővel. |
|
 |
|
4. Ahogy elkészült a hús, vegyük ki a zacskóból és sóval, borssal ízesítsük. |
|
 |
|
5. Serpenyőben hirtelen süssük át mindkét oldalát. |
|
 |
|
6. Szeletelve tálaljuk. |
|